Innováció

EuroSkills jelentkezési határidő: március 1.

A Budapesti Vendéglátóipari és Humán Szakképzési Centrum, Magyar Vendéglátók Ipartestülete, Budapesti Gazdasági Egyetem, Accor Hotels, SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával együtt 2018. március 1-ig várja azoknak a fiatal szakembereknek, szakközépiskolásoknak, végzős szakiskolai tanulóknak, technikusoknak, főiskolai és egyetemi hallgatóknak a jelentkezését, akik szívesen megmérettetnék tudásukat SZAKÁCS (Cooking) szakmában az ifjú szakemberek Európa-bajnokságán, a EuroSkills Budapest 2018 versenyen.

Olyan fiatalok jelentkezését várják, akik 1993. január 1. után születtek, de a jelentkezéskor 18. életévüket már betöltötték és vállalják: a több fordulós válogatóversenyeken való részvételt, a szakmai támogatók és a szakértők közreműködésével vezetett több hónapon át tartó felkészítést az általuk biztosított képzőhelyeken.

Hogyan lehet jelentkezni? A www.skillshungary.hu weboldalon a versenyezni szeretnék/jelentkezés menüpont alatt található online űrlap kitöltésével.

A EuroSkills versenysorozat állomásai:

• 2008 Rotterdam, Hollandia,
  • 2010 Lisszabon Portugália,
  • 2012 Spa-Francorchamps, Belgium
  • 2014 Lille, Franciaország
  • 2016 Göteborg, Svédország
  • 2018 Budapest, Magyarország

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.