Felnőttképzés

Eredményes Digitális Turisztikai Workshopok

Véget ért a Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Turisztikai Szövetség, a Google Magyarországgal közösen, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének támogatásával, a digitális kompetenciák és készségek fejlesztésének érdekében szervezett turisztikai ágazati workshop-sorozat Budapesten, valamint számos vidéki helyszínen.

Az előadások Első sorban ágazati cégek vezetőinek, vagy kis- és közepes vállalkozások munkatársainak, vagy magánszemélyeknek szóltak, akik saját internetes vállalkozás indításán gondolkodnak, illetve azoknak, akik már belevágtak, de vezetési, marketing eszközökre vagy inspirációra volt szükségük.

Az rendezvények főbb témái voltak:

• Miért érdemes online stratégiát építeni?
  • Milyen ingyenes eszközök segítenek a marketingben?
  • Hogyan kerülhet fel a Google térképre és milyen lehetőségeket rejt a Google My Business?
  • Hogyan lehet hatékony reklámot építeni a Google AdWords segítségével?
  • Beszédes adatok – hogyan építsünk adatokra és statisztikákra?
  • Esettanulmányok, példák turisztikai területről

A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása volt annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék. A három fő szervező a Google Magyarországgal közösen eredményesnek és hatékonynak ítélte meg a sorozatot, valamint egészen biztosak abban, hogy a használható tudás átadását, hasonló sorozatok keretében a jövőben is folytatni kívánják.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.