Minőség-díj

Desztinációs rendezvény sorozat indulás

A Magyar Turisztikai Ügynökség a Magyar Turisztikai Szövetséggel együttműködésben elindította desztinációs rendezvény sorozatát, melynek célja, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség Értékesítésért Felelős Igazgatósága külpiaci B2B tevékenységéről tájékoztassa szakmai partnereit, áttekintést adjon az értékesítést segítő trendekről, informálja a szakmai érdeklődőket azokról a rendezvényekről, amelyekhez a partnerek csatlakozni tudnak. Az első rendezvényen megismerhettük a Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett „Kiemelt partner minősítési rendszer” -t, melyre a jelentkezéseket 2018. július 6. – 2018. július 23. között lehet leadni. A rendszer lehetőséget ad a szakmai partnereknek arra, hogy aktív részvételükkel még hatékonyabban szerepeljenek a külföldi rendezvényeken, munkájukról visszacsatolást tudjanak küldeni a Magyar Turisztikai Ügynökség felé, és hasznosítsák a rendszer által adott kedvezményeket. Az első rendezvényt a Larus Rendezvényközpontban tartották 2018. július 23-án. Elsőként Dr. Guller Zoltán, vezérigazgató köszöntő beszéde, majd Princzinger Péter, elnök Magyar Turisztikai Szövetség – köszöntője, előadása látható.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.