Magyarországi Rendezvényszervezők és szolgáltatók Szövetsége

1992

107 cég

Olyan magyarországi, jogi személyiséggel rendelkező, valamint jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet, amely az alábbi három pontnak együttesen megfelel:

1. rendezvények szervezésével, rendezésével, kivitelezésével foglalkozik, vagy azokban rendszeresen közreműködik, vagy részt vesz rendezvényszervezés oktatásában, kutatásában, publikálásában.
  2. elfogadja az Alapszabályt és az SZMSZ-t
  3. rendelkezik a Szövetség 3, legalább 1 éve rendes tagjának ajánlásával.

Melyek a legjelentősebb megoldásra váró problémák a szövetség munkájában (rövid felsorolás)?
Jelenlegi kihívásunk egy up-to-date, a piaci igényeknek megfelelő rendezvényszervezési továbbképzési rendszer beindítása.

A rendezvényszervezés, mint önálló szakma elismertetésére, a felsőoktatási képzésekben elindult rendezvényszervezési alapszakok, szakirányok elindítására, szakmai konferenciáinkra, networking rendezvényeinkre, tagjaink számának folyamatos bővülésére, kiváló szakembereinkre. Külön büszkeséggel tölt el Bennünket, hogy az új Kongresszusi Központ tervezési, kivitelezési munkálataiban szakmai tanácsadó szerepet tölthetünk be.

Van-e olyan esemény, amelyet a nagyközönség is látogathat?
Rendezvényeink B2B típusúak, szakmabelieknek szólnak, de konferenciánkon szívesen látjuk azokat is, akik egyelőre csak érdeklődnek a rendezvényszervezés iránt.

Publikus e-mail címe a szövetségnek:
fotitkar@maresz.hu

Egyéb említést érdemlő információ a szövetséggel kapcsolatban

• lobbytevékenységünk által elősegítjük a rendezvényszervezést támogató gazdasági és pénzügyi környezet kialakítását, valamint az infrastruktúra fejlesztését
  • a rendezvényszervezést akadályozó intézkedések ellen fellépünk
  • támogatunk minden olyan állami, üzleti és civil kezdeményezést és erőfeszítést, amelynek célja, hogy hazánk rendezvénybarát ország legyen és növekedjen Magyarország szerepe és jelentősége a nemzetközi rendezvénypiacon.
  • Tagságunk értéket hirdet: korrekt szakmai viselkedést, üzleti profizmust.