Csatlakozó partnerek

A Zala Megyei Törvényszék 2017. október 16-án vette nyilvántartásba a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványt, történetesen ugyanazon a napon, amikor a Turizmus Summit keretében dr. Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója ünnepélyes keretek között stratégia együttműködési megállapodást írt alá a tizenegy alapító szervezet képviselőjével. Az alapítvány bejegyzését követő néhány héten belül számos szakmai szervezet jelezte csatlakozási szándékát.

A kuratórium 2018. március 27-én tartott ülésén döntött az alábbi szakmai szervezetek csatlakozási kérelmének elfogadásáról:

Szervezet neve Székhely Képviselő Honlap
Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete 1149 Budapest, Egressy út 77. Molnár Zoltán www.mkfe.hu
Magyarországi Idegenvezetők Szövetsége 1162 Budapest, Segesvár u. 35. Caesar Éva www.idegenvezetes.hu
Személyhajósok Szövetsége 1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 40. III./16. Horváth Imre www.szemelyhajosok.hu
Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület 1013 Budapest, Attila út 6. I./5. Dr. Ruszinkó Ádám www.meme.hu
Magyar Fesztivál Szövetség 1056 Budapest, Váci u. 78-80. Márta István www.fesztivalszovetseg.hu
SKAL International Hungary Egyesület 1061 Budapest, Paulay E. u. 5. Jávorkai Péter www.skal.org

A kuratórium 2018. júliusában tartott ülésén döntött az alábbi szakmai szervezetek csatlakozási kérelmének elfogadásáról:

Szervezet neve Székhely Képviselő Honlap
Magyar Turisztikai Desztináció Menedzsment Szövetség 2483 Gárdony, Szabadság út 20-22 Semsei Sándor www.tdmszovetseg.eu
Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetsége Közhasznú Szervezet 1124 Budapest, Lejtő utca 23 Molnár Kristóf www.miszsz.hu