Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft

2011.02.02.

9 tulajdonos, közöttük Hévíz Város Önkormányzata, Hévízgyógyfürdő, Hévízi Szobakiadók Szövetsége (220 taggal), Hévíz TDM Egyesület (105 taggal) és 5 szálloda

A Nonprofit Kft. a tulajdonosi kör bővítését nem tervezi, viszont a Hévíz TDM Egyesületen keresztül magánszemélyek, civil szervezetek és profitorientált szervezetek is szabadon csatlakozhatnak, amennyiben vállalják az alapszabály betartását és a tagdíj megfizetését.

Melyek a legjelentősebb megoldásra váró problémák a szövetség munkájában (rövid felsorolás)?
Desztinációs szintű turisztikai együttműködések további erősítése, együttműködési területek szélesítése, Hévíz-Balaton Airport menetrendszerinti járatainak elindítása, új egészségturisztikai vendégkör felkutatása és megszólítása

Elsősorban arra, hogy a hévízi turisztikai szereplők különböző érdekeit sikerül évről-évre közös nevezőre hoznunk és egy közösen kialakított stratégia mentén, városi összefogással piacra vinnünk, másodsorban: Városmarketing Gyémánt Díj 2017., Szakmai szervezetekben vezetői tisztségek: Balaton Turizmus Szövetség alelnöki tisztség (2018-tól), Magyar TDM Szövetség elnökségi tagság (2015-2018 között)

Van-e olyan esemény, amelyet a nagyközönség is látogathat?
Nincs, kizárólag szakmai rendezvényeket szervezünk.

Publikus e-mail címe a szövetségnek:
office@hevizmarketing.hu

Egyéb említést érdemlő információ a szövetséggel kapcsolatba
honlap: www.heviz.hu