Támogatók

A Magyar Turisztikai Szövetség alapítvány célja a turizmus szereplői együttműködésének koordinálása, a magyar turizmus fejlődésének támogatása, a modern és minőségi turizmus megteremtése. Az alapítvány a rendelkezésére álló forrásokból olyan tevékenységeket támogat, amelyek az alapító okiratban meghatározott célokat teljesítve a turisztikai szektor szereplőinek magas szintű érdekeit szolgálják.

Az alapítvány első támogatója, egyben kiemelt partnere a Magyar Turisztikai Ügynökség. Az Ügynökség és a Szövetség között létrejött stratégiai együttműködési megállapodásban az aláírók lefektették az állami turizmusirányítás és a turisztikai szakmai szervezetek hosszú távú együttműködésének kereteit. A stratégiai megállapodás képezi az alapján a későbbiekben kialakítandó együttműködési és támogatási szerződéseknek.

A Turizmus Summit alkalmával ünnepélyes keretek között aláírt stratégiai keret-megállapodás teljes szövege letölthető itt: MTU-MTSZA_strategiai_megallapodas.pdf