Továbbképzés székelyföldi szolgáltatóknak

A Magyar Turisztikai Szövetség és a Duna Médiaszolgáltató Zrt. összefogásában első alkalommal rendeztek szakmai továbbképzést székelyföldi magyar helyszíngazdák, szálláshely-szolgáltatók, valamint egyéb, a turizmushoz kapcsolódó szolgáltatók számára Torockón.
Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövetség elnökének bevezető gondolatait ez alkalommal Sztojanovits Kristóf, az MTSZA főtitkára tolmácsolta, aki a digitális turizmusról tartott előadást.

A rendezvény főszereplője Somló András, a Kontaktműhely Kft. oktatója volt, aki a minden korosztályt felvonultató hallgatóságnak az online tér adta kommunikációs lehetőségekről tartott hosszabb előadást. A megjelent 25 helybéli szolgáltató a délután folyamán kommunikációs, valamint értékesítési alapismeretekről hallhatott előadást.

A szervező Duna Médiaszolgáltató Zrt. és a Magyar Turisztikai Szövetség egyetért abban, hogy a fenntartható és folyamatos fejlődés érdekében a helybéli szolgáltatók részére minden kompetenciafejlesztés nagy segítséget jelent. Ezért a szervezők célja, hogy a rendkívül impozáns torockói Duna Ház falai közt tavasszal az oktatássorozat folytatódjon. De mit sem ér a társadalmi felelősségvállalás jegyében tett erőfeszítés a helyiek érdeklődése nélkül. Ettől azonban nem kell tartani, hiszen az egynapos tréning végén minden részt vevő szolgáltató egyetértett abban, hogy a képzési sorozatot folytatni kell. Sőt, picit jobban személyre kell szabni, hiszen sokan vannak a hallgatóság soraiban olyanok, akik még semmilyen kommunikációs felülettel nem rendelkeznek, míg mások már inkább a SEO és a SEM, vagy akár a mérések varázslatos világába szeretnének alaposabb betekintést kapni.

[tie_slideshow]

[tie_slide][tie_full_img][/tie_full_img][/tie_slide]