SKAL International Hungary Egyesület

Mikor alakult a szövetség?
A SKAL International – melynek mo.-i képviselője vagyunk – 1934-ben, a jelenleg működő magyar egyesület 2015-ben alakult.

Mekkora a tagság?
Jelenleg 35 fő.

Ki lehet a szövetség tagja?
Bármely magyarországi a turizmus-vendéglátás területén működő vállalkozás, egyesület, önkormányzati vagy kormányzati szervezet tulajdonosa, felsővezetője, értékesítési és/vagy marketingvezetője, ld. még csatolva.

Melyek a legjelentősebb megoldásra váró problémák a szövetség munkájában (rövid felsorolás)?
Minél nagyobb taglétszám megteremtése a minél hatékonyabb és releváns szereplők között történő, hazai és nemzetközi felsővezetői networking érdekében; elegendő költségvetés megteremtése a szakmai rendezvények lebonyolításához, ill. a működésből fakadó és azt elősegítő megjelenéshez a nemzetközi SKAL-rendezvényeken, konferenciákon.

Mely eredményeitekre vagytok a legbüszkébbek?
Az újraalapítás óta évente duplázódó tagság, 2018-as tavaszi SKAL Tourism Day nemzetközi szakmai konferencia, jótékonysági koncert és networking nap.

Van-e olyan esemény, amelyet a nagyközönség is látogathat?
A szakmai nagyközönségből a tagsági kritériumoknak is megfelelő vezető beosztású személyek egyszer nem tagként is ellátogathatnak a SKAL zártkörű havi klub-rendezvényeire, ill. a fenti SKAL Tourism Day pl. az első ilyen, reményeink szerint hagyományteremtő, évente megrendezett esemény (lesz).

Publikus e-mail címe a szövetségnek:
skalhungary@gmail.com

Csatolmányok:
Csatlakozz te is a világ legnagyobb turisztikai szervezetéhez!
Why join us?

Close