K+F a Kárpát-medence turizmusában

A Nemzetstratégiai Kutatóintézet 2017-ben is megjelentette a Kutatás-fejlesztés és innováció a turizmusban című kiadványát a Nemzetstratégiai Akadémia sorozatban.

Az időszakosan megjelenő online szakmai kiadvány a turizmushoz és határterületeihez kapcsolódó innováció bemutatásának ad teret, a szakmai jó gyakorlatokat és K+F+I témákat összegyűjtve tárja a turisztikai szakemberek elé. Ezáltal is megjelenési felületet teremt a gyakorlatban is jól hasznosítható elemzéseknek, fejlesztési és innovatív információknak, kutatási eredményeknek.

A 2017-es kiadvány innen tölthető le: Kutatás-fejlesztés és innováció a turizmusban (2017)

A 2016-os kiadvány innen tölthető le: Kutatás-fejlesztés és innováció a turizmusban (2016)

A 2015-ös kiadvány innen tölthető le: Kutatás-fejlesztés és innováció a turizmusban (2016)

A Kutatás-fejlesztés és innováció a turizmusban című kiadvány szerkesztője a jövőben is várja azokat a cikkeket, tanulmányokat, amelyeknek ez a Kárpát-medencei terjesztésben megjelenő sorozat hasznos és méltó felületet biztosíthatna a következő évben.

A megjelentetésre ajánlott cikkeket és az egyes tanulmányok rövid összefoglalóit (kapcsolódó linkekkel vagy publikus PDF-anyaggal, a források megjelölésével) Bánhidai Csilla fogadja a csilla.banhidai@nski.gov.hu címen.

Forrás: turizmus.com