Vidéki hosszú hétvégére invitál a CheckINN Talk 2. podcastja

2022 júliusában debütált a CheckINN vadonatúj podcastsorozata, a CheckINN Talk elnevezésű projektje. Az adásokban turisztikai kulisszatitkokról, karrierutakról halhattunk egyenesen az ágazat szakembereitől.

Az első adás szállodai történetei után új vizekre evez a kerekasztal-beszélgetés: a szerkesztők egy vidéki hosszú hétvégére invitálják az érdeklődőket, ahol ismét neves, területükön kiemelkedő sikereket elérő szakemberekkel és vállalkozókkal beszélget majd Csorba Miklós moderátor. A vendéglátás és az utazás szerelmeseinek ez az adás igazi ínyencségként szolgál majd, hiszen fejest ugrunk a vidéki gasztronómia és minőségi szálláshely-szolgáltatás rejtelmeibe.

A témák kapcsán megszólal majd:

  • Kvasznicza Ferenc, az Őrségben található Pajta bisztró tulajdonosa. Ferenc mesél majd a Pajta megalapításáról, előzményeiről: arról, hogy hogyan válik egy néptánc tábor csúcsgasztronómiai desztinációvá. Milyen elhivatottság szükséges, hogy egy ilyen volumenű projektet sikerrel vezethessen valaki és milyen nehézségekkel szembesült az álmai elérése során.
  • Ruprecht László, a Stílusos Vidéki Éttermiség megalapítója és elnöke, akivel felfedezzük a SVÉT szakmai szervezetet, megtudhatjuk hogyan vált kezdő focistából a hazai gasztronómia egyik ikonikus alakjává, mik voltak a legfontosabb mérföldkövek az életében, amik meghatározták a hivatástudatát és milyen akadályokat kellett leküzdeni céljai eléréséért.
  • Csapody Bence, a Kistücsök Food&Room vezetője, aki megosztja velünk a vendéglátáshoz kapcsolódó családi hagyományainak megőrzését, a balatonszemesi Kistücsök Étteremhez fűződő szoros kapcsolatát, ami gyerekkorától kezdve meghatározó szerepet töltött be és a szakmai elhivatottságának történetét. Betekintést nyerhetünk karrierútjának legsikeresebb és legnehezebb időszakaiba is.
Csorba Miklós, Csapody Bence, Ruprecht László, Kvasznicza Ferenc

Az ízelítőkön kívül sok más érdekes részletet hallhatunk a meghívott vendégektől. A teljes adás elérhető Spotify és Youtube felületeken, illetve a talk.check-inn.hu weboldalon is megtekinthető.

A CheckINN Talk következő adását is érdemes lesz nyomon követni, hiszen új témával és sztorikkal tér vissza a podcastsorozat: legközelebb a Z generáció kerül górcső alá, ahol az utazási és fogyasztási szokások vizsgálata mellett mélyebben is megismerhetjük a generációkat, mögöttük húzódó motivációkat, különbségeket.

A podcastok mellett a CheckINN Talk ad otthont az ősszel megrendezésre kerülő turisztikai rendezvénynek is, ahol további izgalmas előadásokon túl kapcsolatépítésre, networkingre is lehetősége nyílik a közönségnek. A rendezvények díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek majd. Erről, illetve a további részletekről a talk.check-inn.hu/esemenyek weboldalon tájékozódhatnak a kedves érdeklődők.